Transport

 

Transport ja privaatsuspoliitika

Transport.

Kõikide biolanshop.ee müüdavate kaupade transport on Eesti piires tasuta. Biolan Baltic OÜ
transpordi partnerid on:
HRX AS, Omniva AS, Rain Transport AS.

 

Kulleriga kauba kättetoimetamine.

Kullersaadetisi toimetatakse kleindile esmaspäevast reedeni kella 8:00-18.00. Kullersaadetiste puhul
võib juhtuda, et kliendile ette ei helistata.
Kullersaadetiste pakid toimetatakse kliendile välisukseni või aiaväravani. Tarne toimub 5 tööpäeva jooksul,
peale arve tasumist.

 

Eritransport.

Suuremõõtmeliste, raskete ja aluste peale komplekteeritud kaupade puhul, pakume mugavat kojuveoteenust.
Kauba täpne tarneaeg lepitakse kokku personaalselt telefoni teel. Saadetised toimetatakse kokkulepitud
mahalaadimiskohta ning klient peab tagama saadetise mahalaadimise võimalikkuse sihtaadressi.
Kliendiga võetakse ühendust peale arve laekumist.

 

Privaatsuspoliitika.

1. Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.

2. Biolan Baltic OÜ töötleb identifitseerimisandmeid ja üldandmeid: ees- ja
perekonnanimi, e-poe kasutajanimi, postiaadress, e-post, telefoninumber. 

3. Biolan Baltic OÜ kogub kliendi isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel.

4. Isikuandmete loetelu: nimi, telefoninumber, e-mail ja ostuajalugu.

5. Biolan Baltic OÜ kasutab isikuandmeid kliendile teenuste osutamiseks,
edasi arendamiseks ja personaliseerimiseks.
 
6. Nimetatud teenuste all mõeldakse eelkõige Biolan Baltic OÜ e-poes
klientidele kaupade müüki ja personaliseeritud pakkumiste korraldamist.

7. Vastutav töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele isikutele.

8. Andmeside kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud,
mis tagab kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
Andmetöötlejal puudub ligipääs kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.
 
9. Klient annab e-poes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda kliendi
isikuandmeid ning edastada logistikapartnerile vajalikke andmeid kauba kohale toimetamiseks.
 
10. Vastutav andmetöötleja rakendab kõiki meetmeid, sh infotehnoloogilisi ja organisatoorseid,
kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on
ainult selleks volitatud isikutel.
 
11. Kliendil on õigus võtta tagasi varasemalt antud nõusolek isikuandmete töötlemiseks,
andes sellest teada e-kirja teel: myyk@biolan.com

12. Biolan Baltic OÜ võib saata kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-mailiaadressile või SMSi vahendusel.

13. E-poes registreerunud kliendil on igal ajal võimalik oma isikuandmetega tutvuda
ja neid osaliselt muuta logides sisse iseteeninduskeskkonda oma konto alt.
 
14. Biolan Baltic OÜ võib privaatsuspoliitika tingimusi vastavalt seadusele ühepoolselt muuta.
Muutmisest teavitab Biolan Baltic OÜ andmesubjekte https://biolanshop.ee koduleheküljel või muul viisil.
 
15. Biolan Baltic OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Biolan Baltic OÜ edastab
maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale (Maksekeskus AS).