Transport ja privaatsuspoliitika

Transport.

Kaupluses müüdavate toodete hinnale lisandub transpordi maksumus. Kauba kättetoimetamise aeg on alates 2 tööpäevast. Tarneaeg, millest alates toode jõuab tarneaadressile, on märgitud tootekaardile. Tarne maksumus kehtib ühe tarne kohta. Juhime tähelepanu, et tarneaeg alates on indikatiivne süsteemi poolt pakutav tarneaeg. Transpordi hind arvutatakse nii tootepõhiselt, vastavalt mahukaalule,  kui ka asukohapõhiselt peale mahalaadimisaadressi sisestamist ostuprotsessis. Transpordi hinda kuvatakse ostukorvis, oostu eest tasumisel.

Kuller võtab alati eelnevalt ühendust teavitades Teile täpse tarneaja. Juhul kui “tarneaeg alates” langeb nädalavahetusele või  riiklikele pühadele, tarnitakse tellimus järgnevatel tööpäevadel.

Ühele tellimusele saab korraga lisada erinevate tootegruppide tooteid ning nende eest mugavalt maksta ühe maksena. Seega mitut erineva tootegrupi toodet sisaldavale tellimusele võib tulla mitu erinevat saadetist.

Transporditingimused kasvualuste puhul (eritransport euroalustel ja suurpallis toodetele).

Töödeldud kasvualuste puhul pakume mugavat kojuveoteenust. Sisestades ostukorvis oma  postikoodi, leiame tane lõpphinna täpse maksumuse Teie koduukseni. Tasuda saab korraga nii veoteenuse kui kauba eest. Kauba täpne tarneaeg lepitakse kokku personaalselt. Saadetised toimetatakse kokkulepitud mahalaadimiskohta ning klient peab tagama saadetise mahalaadimise võimalikkuse sihtaadressil. Tootekaardile on märgitud kasvualuste puhul kauba hinnanguline tarneaeg. Üldjuhul toimetame kauba tellijale 7 tööpäeva jooksul.

Kasvualuste mahalaadimiseks on vajalik kindel aluspind (nt asfalt). Tugeva pinna puudumisel (muru, killustik) reeglina kaupa ei tarnita. Juhul, kui klient on kinnitanud kindla pinna olemasolu, mis siiski osutub mahalaadimise mittekõlbulikuks, tagastame kliendile tema poolt tasutud summa, arvestades sellest maha kauba sihtaadressile transportimisega kaasnenud kulu.

Privaatsuspoliitika.

  1. Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.
  2. Biolan Baltic OÜ töötleb identifitseerimisandmeid ja üldandmeid: ees- ja perekonnanimi, e-poe kasutajanimi, postiaadress, e-post, telefoninumber.
  3. Biolan Baltic OÜ kogub kliendi isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel.
  4. Isikuandmete loetelu on: nimi, telefoninumber, e-mail ja ostuajalugu.
  5. Biolan Baltic OÜ kasutab isikuandmeid kliendile teenuste osutamiseks, arendamiseks ja personaliseerimiseks.
  6. Nimetatud teenuste all mõeldakse eelkõige Biolan Baltic OÜ e-poes klientidele kaupade müüki ja personaliseeritud pakkumiste korraldamist.
  7. Vastutav töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele isikutele.
  8. Andmeside kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Andmetöötlejal puudub ligipääs kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.
  9. Klient annab e-poes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda kliendi isikuandmeid ning edastada logistikapartnerile vajalikke andmeid kauba kohale toimetamiseks.
  10. Vastutav andmetöötleja rakendab kõiki meetmeid, sh infotehnoloogilisi ja organisatoorseid, kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.
  11. Kliendil on õigus võtta tagasi varasemalt antud nõusolek isikuandmete töötlemiseks, andes sellest teada e-kirja teel: myyk@biolan.com
  12. Biolan Baltic OÜ võib saata kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-posti aadressile või SMSi vahendusel.
  13. E-poes registreerunud kliendil on igal ajal võimalik oma isikuandmetega tutvuda ja neid osaliselt muuta logides sisse iseteeninduskeskkonda oma konto alt.
  14. Biolan Baltic OÜ võib privaatsuspoliitika tingimusi vastavalt seadusele ühepoolselt muuta.
    Muutmisest teavitab Biolan Baltic OÜ andmesubjekte https://biolanshop.ee.
  15. Biolan Baltic OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Biolan Baltic OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale (Paysera).